2012 m. „Sauber“ toliau atstovaus K. Kobayashi ir S. Perezas

2012 m. „Sauber“ toliau atstovaus K. Kobayashi ir S. Perezas
logo 2011 Liepos 28 d. 15:40, Sauber Motorsport AG
Sauber“ komanda šiandien oficialiai paskelbė, kad ekipos gretose 2012 m. toliau lenktyniaus dabartiniai pilotai japonas Kamui Kobayashi ir meksikietis Sergio Perezas.
„Mes esame labai patenkinti savo lenktynininkais. Kamui šiemet puikiai atlieka savo vaidmenį. Nors tai tik antrasis pilnas jo sezonas „Formulėje-1“, jis jau prisėmė atsakomybę, kuri paprastai tenka patyrusiam komandos pilotui“, - taip žinią komentavo ekipos vadovas Peteris Sauberis.
„Esame patenkinti juo tiek iš sportinės, tiek iš asmenybės pusės. Mes turėjome teisę pratęsti darbą su juo 2012-aisiais, ir niekuomet nebuvo jokių abejonių, kad ja pasinaudosime.“
„Sergio pasiekė daugiau, nei buvo galima tikėtis iš naujoko. Nuo pat pirmųjų lenktynių jis įrodė, kad sugeba ne tik greitai vairuoti, bet ir išlaikyti pastovumą. Po avarijos Monake jis pademonstravo, kad sugeba susidoroti ir su sudėtingomis situacijomis“, - kalbėjo šveicaras.
„Su Sergio nuo pat pradžių buvome pasirašę sutartį, galiosiančią ir po 2011-ųjų. Naujoko atveju tai visuomet reiškia tam tikrą riziką, tačiau tai tikrai atsipirko“, - pridūrė jis.
2012 m. nesikeis ir atsarginis „Sauber“ lenktynininkas – juo ir toliau bus meksikietis Estabanas Gutierrezas, šiuo metu dalyvaujantis GP2 čempionate.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983