2013 m. į F-1 sugrįš peleko formos variklių gaubtai?

2013 m. į F-1 sugrįš peleko formos variklių gaubtai?
logo 2012 Rugsėjo 25 d. 10:00, Mercedes
Nuo kito sezono į „Formulę-1“ gali sugrįžti ryklio peleko formos variklių gaubtai. Tikimasi, kad šie televizijos žiūrovams padės lengviau atskirti skirtingus tos pačios komandos lenktynininkus.
Tokį sprendimą prieš dvi savaites vykusiuose jaunųjų sportininkų bandymuose išmėgino „Mercedes“ komanda. Svarstoma jau nuo kito sezono jį pradėti naudoti privaloma tvarka.
„Komandos jau kurį laiką dirba ieškodamos sprendimo, kaip pagerinti lenktynininkų identifikavimą trasoje“, – taip vykstančius eksperimentus pakomentavo „Mercedes“ ekipos vadovas Rossas Brawnas.
„Panašu, kad dabar lenktynininkams madinga nuolat keisti šalmo spalvas, kas labai apsunkina atpažinimą, kas sėdi kuriame bolide. Šiuo metu numeriai ant automobilių yra labai maži.“
„Sprendimas su ryklio peleku Magny Course buvo eksperimentas. Dabar turime aptarti su FIA (Tarptautine automobilių federacija – red. past.), ar yra geresnių alternatyvų.“
„Reikia viską subalansuoti. Jei pradėsime naudoti ką nors, kas labai dominuos, ar tai neatims dėmesio nuo mūsų partnerių ir rėmėjų logotipų?“.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. Tadux15 565
2. ramasgo 556
3. Dainius Bendikas 556
4. mantioras 554
5. Kęstutis Šimkus 553