2014 m. F-1 čempionato tvarkaraštyje nebeliks lenktynių Meksike ir Naujajame Džersyje?

2014 m. F-1 čempionato tvarkaraštyje nebeliks lenktynių Meksike ir Naujajame Džersyje?
logo 2013 Lapkričio 03 d. 08:39, Daimler
Preliminariame F-1 tvarkaraštyje atsiradę etapai Meksike ir Naujajame Džersyje (JAV) greičiausiai išnyks, kai FIA Pasaulio sporto taryba paskelbs galutinį 2014 m. „Formulės-1“ tvarkaraštį.
Tam tikrų šaltinių teigimu, F-1 kitais metais tikrai neužsuks į Meksiką. F-1 komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone‘as to nepatvirtino. Tačiau britas pridūrė, jog meksikiečiai tikrai laiku nespės pastatyti naujos techninio aptarnavimo zonos ir laikus pasiruošti lenktynėms, kurios turėtų įvykti kitų metų lapkritį.
Tai, jog F-1 kitąmet neužsuks į Naująjį Džersį nenustebintų turbūt daugelio. Lenktynės minėtame mieste turėjo būti surengtos šiemet, tačiau to padaryti nepavyko dėl finansinių problemų.
JAV GP įtraukus į šių metų tvarkaraštį kilo komandų nepasitenkinimas. Jų atstovų teigimu, kelionės iš Monako į Naująjį Džersį ir po to į Kanadą yra logistinis košmaras.
„Lenktynės Naujajame Džersyje tikrai neįvyks. Jie taip ir neišsprendė finansinių klausimų“, – sakė F-1 komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone‘as.
„Įtraukiau juos į tvarkaraštį tik dėl to, jog jie pastoviai man kartojo, kad lenktynės jų trasoje tikrai įvyks.“


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983