2014 m. sezonui besiruošianti „Lotus“ stipriai atsilieka nuo varžovų

2014 m. sezonui besiruošianti „Lotus“ stipriai atsilieka nuo varžovų
logo 2013 Gruodžio 07 d. 22:25, LAT Photographic
Panašu, kad finansinių problemų neatsikratanti „Lotus“ ekipa stipriai atsilieka nuo kitų komandų, besiruošiančių 2014 m. F-1 sezonui.
Minėtoji britų ekipa iki šiol nėra iki galo užbaigusi sandėrio su naujais investuotojais. Komandai taip pat į savo gretas nepavyko prisivilioti Nico Hulkenbergo. Pastarasis pasirinko „Force India“ ekipą. Tuo tarpu „Lotus“ pasirašė sutartį su buvusiu „Williams“ pilotu Pastoru Maldonado.
Daugelis komandų savo simuliatoriuose jau keli mėnesiai kaip bando 2014 m. bolidus su V6 tipo varikliais. Tuo tarpu „Lotus“ dar tik ruošiasi tai daryti.
Šią savaitę vienas iš komandos pilotų bandytojų Nicolas Prostas savo „twitter“ sraute paskelbė, kad komanda baigė darbą stimuliatoriuje su šių metų bolidu ir nuo šiol visą dėmesį skirs 2014 m. automobiliui.
„Lotus“ pilotas Romainas Grosjeanas prasitarė, kad iki šiol simuliatoriuje dar nėra išbandęs naujojo bolido.
„Tikiuosi tai padaryti gruodžio mėnesio gale“, – sakė prancūzas.
„Vėluojame, kadangi dabartinis mūsų simuliatorius yra mums naujas darbo įrankis. Daug dirbame, kad jis būtų kuo tikslesnis. Kai baigsime sinchronizaciją tarp bolido elgesio trasoje ir simuliatoriuje, galėsime visą savo dėmesį skirti 2014 m. automobiliui.“


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983