2018 m. F. Alonso gali pereiti į WEC čempionatą

2018 m. F. Alonso gali pereiti į WEC čempionatą
logo 2016 Lapkričio 21 d. 00:53, McLaren
Video žinutėje, skirtoje Markui Webberiui, „McLaren“ pilotas Fernando Alonso užsiminė apie naujus nuotykius ir taip vėl pakurstė gandus apie galimą jo F-1 piloto karjeros pabaigą pasibaigus 2017 m. sezonui.
Praėjusį savaitgalį Bahreine baigėsi 2016 m. Pasaulio ištvermės lenktynių čempionato (WEC) sezonas. Sekmadienį vykusioje sezono uždarymo šventėje buvo pagerbtas M. Webberis, kuris oficialiai baigė profesionalaus lenktynininko karjerą. Australui skirtoje video žinutėje F. Alonso užsiminė apie naujus iššūkius, kuriuos įveikiant jam gali prireikti buvusio „Porsche“ piloto M. Webberio pagalbos.
„Žinant pasiekimus su „Porsche“ komanda, tavo karjera buvo fantastiška“, – sakė F. Alonso.
„Tu nepalaukei manęs. Būtų buvę tikrai šaunu stoti į kovą su tavimi toje pačioje lenktynių trasoje. Kai mėgausiuosi tais nuotykiais, kuriuos tu jau spėjai patirti, tikiuosi, kad vis dar būsi netoliese, nes turėsiu tau daug klausimų.“
F. Alonso praeityje lankėsi WEC čempionato lenktynėse ir stebėjo varžybas gyvai. Ispanas ne kartą yra prasitaręs apie tai, kad norėtų išbandyti savo jėgas kitame čempionate bei 24 val. trukmės Le Mano lenktynėse.
Užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodę gandų, kad sportininkas norėjo startuoti garsiosiose varžybose pernai, bet tam pasipriešino „Honda“.
Manoma, kad pastaruosius du sezonus WEC čempionate triumfavusi „Porsche“ komanda norėtų matyti F. Alonso savo gretose.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. Tadux15 565
2. ramasgo 556
3. Dainius Bendikas 556
4. mantioras 554
5. Kęstutis Šimkus 553