2020 metais „Liberty Media“ atliks komandų auditą

2020 metais „Liberty Media“ atliks komandų auditą
logo 2019 Rugpjūčio 11 d. 11:29, FIA

Nuo 2021 metų sezono bus įvesti komandų biudžetų ribojimai – iki 175 mln. JAV dolerių per sezoną. „Formulės-1“ vykdomasis direktorius Chase‘as Carey pareiškė, kad 2020 metais bus atliktas visų komandų auditas ir suderintas jų finansinės dokumentacijos pasiekiamumas.

Chase‘as Carey: „Mes neįvedinėtumėm šių apribojimų, jei nebūtumėm įsitikinę, kad galėsime juos kontroliuoti. Reikia įsitikinti, kad mes turėsime priėjimą prie visos finansinės dokumentacijos. 2020 metų sezoną mes panaudosime tam, kad suderintumėm visus šiuos procesus. Visos komandos yra pasirengusios tame dalyvauti. Pavadinkite tai „Bandomuoju patikrinimu“. Komandų biudžetų ribojimai įvedami nuo 2021 metų, o 2020 metais mes norime išaiškinti ir panaikinti visas klaidas analizuojant išlaidas.

Akivaizdus biudžetų ribojimo tikslas – mūsų sporto „sveikatinimas“, efektyvaus verslo modelio sukūrimas, leidžiantis pelningai dirbti ties esamas komandas, tiek tuos, kas panorės prie mūsų prisijungti. Mes aptariame šį klausimą su potencialiai naujomis komandomis – visi jie yra suinteresuoti protingu biudžetu ir kur kas teisingesniu prizinių pinigų paskirstymu.

Ne visos komandos iš pat pradžių palaikė biudžetų ribojimo idėją, bet labai šaunu matyti tai, kaip jų pozicija keičiasi. Dabar mes užtikrintai vertiname šio sprendimo perspektyvą, vis daugiau komandų mus palaiko. Visi mano, kad tokių ribojimų atsiradimas – žingsnis link sėkmingos mūsų sporto ateities“.



Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. Tadux15 565
2. ramasgo 556
3. Dainius Bendikas 556
4. mantioras 554
5. Kęstutis Šimkus 553