2008-aisiais kausis „McLaren“ ir „Ferrari“ superkomandos?

2008-aisiais kausis „McLaren“ ir „Ferrari“ superkomandos?
logo 2007 Spalio 03 d. 21:14, Ferrari
Sklando gandai, kad tiek „McLaren“, tiek ir „Ferrari“ komandos 2008 metų sezone turės iš esmės po keturis bolidus, tiekdamos savo techniką kitoms ekipoms.
Jau beveik aišku, kad kitąmet „Formulės-1“ pirmenybėse debiutuosianti „Prodrive“ komanda naudos „McLaren“ bolidus bei „Mercedes“ variklius – greičiausiai tokius pačius, kaip ir pagrindinė ekipa. Nuogąstaujama, kad tokiu būdu „McLaren“ trasoje iš esmės turės, ar bent jau įtakos, ne du, o keturis bolidus.
Teigiama, kad tokiais planais nepatenkinta „Ferrari“ komanda ieško galimybių įgyvendinti analogiškus planus. Kalbama, jog italai, apjungę jėgas su pietų afrikiečiu Tony Texeira, gali imti tiekti techniką pastarojo esą planuojamai pirkti „Toro Rosso“ ekipai.
Stipriausiųjų „Formulės-1“ komandų planais tiekti techniką kitoms ekipoms yra labai nepatenkinta „Williams“ komanda, jai pritaria ir „BMW Sauber“ atstovai. Jie vadovaujasi šiuo metu naudojama Konkordo sutarties versija, kuria komandos, šių dviejų ekipų nuomone, yra įsipareigojusios pačios kurti ir tobulinti savo bolidus.
Vis dėlto, šiemet „Toro Rosso“ sėkmingai naudoja tokį patį bolidą kaip „Red Bull“ komanda, o „Super Aguri“ lenktynininkai važiuoja metų senumo „Honda“ technika.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983