2012 m. F-1 čempionatas prasidės Australijoje?

2012 m. F-1 čempionatas prasidės Australijoje?
logo 2011 Liepos 29 d. 01:07, Red Bull/Getty Images
2012 m. „Formulės-1“ čempionatas prasidės Australijoje, anksčiau pirmuoju planuotas etapas Bahreine bus perkeltas į sezono pabaigą ir pirmenybėse nebeliks varžybų Turkijoje, skelbia britų „Autosport“.
Pranešama, kad sporto komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone'as gerokai pakoregavo birželio pradžioje Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) paskelbtą preliminarų kitų metų čempionato tvarkaraštį.
Komandoms nuogąstaujant, kad iki kitų metų kovo politinė padėtis Bahreine dar nebus tokia stabili, kokios norėtųsi, lenktynės šioje šalyje, teigiama, bus perkeltos į sezono pabaigą ir vyks likus savaitei iki varžybų Jungtiniuose Arabų Emyratuose.
Birželį planuotas etapas JAV, naujoje Ostino trasoje, dėl paprastai tuo metu ten tvyrančių karščių, „Autosport“ duomenimis, bus taip pat nukeltas į sezono pabaigą ir taps priešpaskutinėmis sezono lenktynėmis, vyksiančiomis likus savaitei iki varžybų Brazilijoje.
Rašoma, kad 2012 m. „Formulės-1“ čempionatas prasidės Australijoje, o po savaitės lenktynės bus surengtos Malaizijoje. Vėliau cirkas aplankys Kiniją ir Indiją. Po to stos trijų savaičių pertrauka, kurios metu ketinama surengti bandymų sesiją Mugello (Italija) arba Silverstouno (Didžioji Britanija) trasose.
Čempionatą, pranešama, sudarys 20 etapų. Į pirmenybes sugrąžinus JAV etapą, su „Formule-1“ teks atsisveikinti Turkijai. Lenktynės Stambule nuo 2005 m. buvo surengtos vos 7 kartus.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983