2003 bolidai: „SauberC22“

2003 bolidai: „SauberC22“
logo 2003 Vasario 09 d. 20:25
Šiandien Ciūriche, Šveicarijoje, savo naująjį bolidą – C22 – pristatė „Sauber“ komanda. Be to, ekipa paskelbė ir naują komandos rėmėją – „Mobile TeleSystems“.
Abu pilotai – Heinzas-Haraldas Frentzenas ir Nickas Heidfeldas – teigia, kad naujasis bolidas yra geresnis už praėjusių metų modelį. „Mes pirmiausiai pajutome, kad bolido galas gerokai stabilesnis nei pernai. Jis yra gerokai paklusnesnis. Taip pat žinojome, kad variklio galia padidės, tačiau nemanėme, kad tiek daug! Aš dėl to buvau kiek nustebęs“, – palankiai apie C22 kalbėjo N.Heidfeldas.
Tuo tarpu komandos vadovo – Peterio Sauberio – kalba leido suprasti, kad jo tikslas šiame čempionate yra ketvirtoji vieta konstruktorių taurės įskaitoje: „Mūsų tikslas yra suvaidinti pagrindinį vaidmenį, vejantis pirmąjį trejetuką. Tai gali atrodyti pernelyg ambicinga žinant, kad čempionate dalyvauja net septynios gamyklinės ekipos, bet aš esu tikras, kad mes jį pasieksime“.
„Sauber C22“ yra visiškai naujas bolidas, teigia ekipos technikos direktorius Willy Rampfas: „Kuriant bolidą, vadovavomės visiškai nauju požiūriu į jo dizainą. Palyginti su jo pirmtaku, mes tikimės atskleisti didesnį potencialą sezono eigoje“.
„Sauber“ taip pat pranešė, kad, turėdamas laisvo laiko nuo darbo „Ferrari“ komandoje, naująjį C22 bandys ir praėjusį sezoną ekipai atstovavęs Felipe Massa.
Naujasis komandos rėmėjas „Mobile TeleSystems“ (MTS) yra gerai žinoma Rusijoje mobiliojo ryšio paslaugų tiekėja.
Komandos pristatyme be dabar ekipoje dirbančio personalo ir jai atstovaujančių pilotų dalyvavo ir tokios praeityje su ekipa susijusios žvaigždės, kaip Jeanas Alesi, Felipe Massa, Kimi Raikkonenas ir Karlas Wendlingeris.



Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983