2010 m. čempionatas bus pradėtas Bahreine?

2010 m. čempionatas bus pradėtas Bahreine?
logo 2009 Rugpjūčio 27 d. 21:48, Brawn
Britų „Autosport“ teigimu, 2010 m. „Formulės-1“ čempionatas gali būti pradėtas Bahreine, o ne, kaip įprasta, Australijoje.
Etapas Melburne kitais metais galės būti surengtas tik kovo 28 d., kai įsigalios žiemos laikas. To reikia, kad varžybos galėtų prasidėti vėliau, nei įprasta, o lenktynių pradžia būtų patogi televizijos žiūrovams Europoje.
Nenuostabu, kad atsiranda nepatenkintų tokia vėlyva „Formulės-1“ pirmenybių pradžia, todėl svarstoma galimybė pirmąsias sezono varžybas surengti anksčiau, kovo 14 d., Bahreine, Sakhiro trasoje.
Sprendimas dėl to, teigiama, dar nėra priimtas, nes Australijos GP lenktynių rengėjai iš paskutiniųjų bando išlaikyti pirmojo sezono etapo privilegiją. Kartą jie jau buvo praradę šią teisę, kai įprastu varžybų metu Melburne 2006 m. vyko Gerosios valios žaidynės.
Praėjusį savaitgalį Valensijoje, Ispanijoje, „Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone'as išplatino preliminarų kitų metų čempionato tvarkaraštį, tačiau neabejojama, kad jame dar bus pokyčių. Į pirmenybes greičiausiai bus sugrąžintos Kanados GP lenktynės, taip pat neaišku, kur vyks Didžiosios Britanijos GP – ar varžybos bus perkeltos į Doninigtono Parką, ar toliau bus organizuojamos Silverstone'o žiede.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983