2005-ieji: J.P.Montoya – “McLaren” pilotas

2005-ieji: J.P.Montoya – “McLaren” pilotas
logo 2003 Lapkričio 17 d. 13:37, BMW
Kolumbietis Juanas Pablo Montoya nuo 2005-ųjų metų sezono tampa „McLaren“ pilotu. Apie tai šiandien pranešė pati „McLaren“ ekipa.
“Esu sužavėtas, kad prisijungsiu prie „West McLaren Mercedes“. Ši ekipa yra rimta pasaulio čempionato pretendentė. Tai puiki galimybė ir labai laukiu momento, kuomet galėsiu išbandyti vieną iš ekipos bolidų. Tapti šios komandos nariu yra ypatingas iššūkis, bet mano trumpalaikiai planai nesikeičia – esu sutelkęs 100% savo dėmesio, kad laimėčiau 2004-ųjų pasaulio čempionate,“ – kalbėjo J.P.Montoya.
Kolumbietis kitąmet atstovaus „Williams”, tačiau ši informacija nebuvo aptariama oficialaus „McLaren“ pranešimo spaudai metu.
Ekipos vadovas Ronas Dennisas kalbėjo: „Mes norime laimėti lenktynėse ir pasaulio čempionate, tad turime galvoti apie ateitį, kol svarstome trumpalaikius tikslus. Galimybė pasirašyti kontraktą su tokiu talentu, kaip Juanas Pablo, buvo pernelyg gera, kad galėtume ją praleisti. Juanas Pablo savo karjeroje yra pasiekęs nemažų laimėjimų ir mes įsitikinę, kad prie jo pergalių prisidės ir „West McLaren Mercedes“. Bet kol kas mūsų dėmesys yra sutelktas į 2004-ųjų čempionatą.”


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. Tadux15 565
2. ramasgo 556
3. Dainius Bendikas 556
4. mantioras 554
5. Kęstutis Šimkus 553