2005 m. komandai – 3 bolidai?

2005 m. komandai – 3 bolidai?
logo 2004 Rugsėjo 19 d. 19:34, F-1.LT
Po „Ford“ koncerno pranešimo apie „Jaguar“ ekipos pardavimą vėl buvo prabilta apie galimybę vienai ekipai lenktyniauti nebe dviem, o trim bolidais.
Bernie Ecclestone'as tikina, jog „Ford“ sprendimas palikti „Formulės-1“ areną nesumažins automobilių skaičiaus rikiuotėje.
"Man gaila, kad taip atsitiko", - kalbėjo „Misteris E“ apie „Ford“ pasitraukimą. „Bet yra ir teigiama pusė. Egzistuoja sąlygos, jog ekipos būtų priverstos lenktyniauti trimis automobiliais ir tai leistų mums turėti dvidešimt konkurencingų automobilių rikiuotėje kitame sezone", - teigė Ecclestone’as. „Geriau matyčiau tris „Ferrari", „McLaren“ ar „Williams“ bolidus, lenktyniaujančius rikiuotės priekyje, nei „Jaguar", kurie kovotų su „Jordan“ ir „Minardi“.
Apie „Jaguar“ ekipos kelio ”Formulėje-1“ pabaigą Bernie atviravo: „Tai buvo neišvengiama ir manęs tikrai nešokiravo. Jie negalėjo sau leisti vilktis uodegoje ir, mano nuomone, neturėjo šįmet išvis dalyvauti."
Taigi, gali atrodyti, jog trys vienos ekipos bolidai tik padidins ekipų kaštus, bet neabejojama, kad tokios varžybos tikrai pritrauktų daugiau TV žiūrovų dėmesio.
Tai svarbu, nes neaiški ateitis laukia ”Jordan“ ir ”Minardi“ ekipų...


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983