2008 m. „BMW Sauber“ žada šuolį į priekį

2008 m. „BMW Sauber“ žada šuolį į priekį
logo 2007 Rugpjūčio 08 d. 02:49, BMW Sauber
„BMW Sauber“ komandos vadovas Mario Theissenas sako, kad jo komanda turės žengti didelį žingsnį į priekį tam, kad konkuruotų su „McLaren“ ir „Ferrari“ kaip lygūs su lygiais.
Šiemet komanda tvirtai žengia trečioje komandinės įskaitos vietoje, bet vokietis mano, kad arčiau priartėti prie lyderių su šiuometiniu bolidu jiems nėra galimybių. Pasak jo, komanda pusę savo resursų jau dabar skiria pasirengimui sekančiam sezonui.
„Mums reikalingas didelis žingsnis į priekį, tam kad pagerintume savo rezultatus. Sezono metu tu tegali tobulinti bolidą, todėl tai tėra gerinimas to, ką jau turi, o ne šuolis prie naujų idėjų. Šiemet įsitikinome, kad mūsų atsilikimas nuo „McLaren“ ir „Ferrari“ sezono metu nedidėja, todėl galime teigti, kad mūsų tobulėjimo tempai yra panašūs. Tai didelis pasiekimas komandai, kuri vis dar auga“, - sakė Mario Theissenas.
„Dabar priartėti prie geriausių komandų galime tik pristatę naują bolidą. Šiuo metu jam pagaminti paskirta daugiau negu pusė mūsų komandos resursų. Tiesa tai, kad šiuo metu mūsų komandos sudėtis leidžia mums tikėtis užlipti į pačią „Formulės-1“ viršūnę, ir jau įrodėme, kad tam mums nereikia daug laiko“, - teigė „BMW Sauber“ vadovas.
Iki sezono pabaigos likus tik šešiems etapams komanda jau beveik užsitikrino trečiąją vietą komandinėje įskaitoje – nuo artimiausių persekiotojų „Renault“ juos skiria 38 taškai.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1174
2. Tadux15 1155
3. Giriby 1151
4. mantioras 1151
5. Modetas99 1140