2008 m. „Renault“ tikisi kovoti dėl pergalių

2008 m. „Renault“ tikisi kovoti dėl pergalių
logo 2007 Spalio 16 d. 08:10, Renault
Renault“ ekipos vadovas Flavio Briatore nemato jokių priežasčių, kodėl jo ekipa sekančiais metais negalėtų kovoti dėl pergalių, bet pažadais italas nesišvaisto.
Pasaulio čempionų titulą šiemet gynę prancūzai, per šešiolika lenktynių iškovojo tik vieną podiumo poziciją ir jau seniai nutraukė dabar naudojamo bolido tobulinimo programą bei visą dėmesį skyrė pasiruošimui 2008 metams.
F. Briatore sakė, kad ekipa pasimokė iš savo klaidų ir kitais metais galės kautis su lyderiais.
„Nėra tikslo dabar žarstyti pažadus, bet nematau jokių kliūčių trukdančių kitame sezone mums vėl kovoti dėl pergalių. Dabar jau suprantame kaip reikia pritaikyti bolidą naujosioms padangoms. Vėjo tunelyje naujasis R28 bolidas atrodo puikiai. Mūsų komandos sudėtis nepasikeitė, todėl jie vis dar žino kaip reikia sukurti lenktynes galintį laimėti bolidą. Jaučiu, kad sekančiame sezone galime sugrįžti į lyderių gretas“, - sakė italas.
„Esame nusivylę šiuo sezonu, bet pasimokėme ir sugrįšime stipresni. Mūsų prasti rezultatai labai daug priklausė nuo praėjusio sezono – uždraudus naudotą masės amortizatorių, turėjome įdėti dar daugiau pastangų ir pasiruošimą šiam sezonui pradėjome labai vėlai, todėl nespėjome prisitaikyti prie naujų „Bridgestone“ padangų. Visą laiką vijomės savo priešininkus ir nesugebėjome prie jų priartėti“, - nesėkmingo sezono priežastis aiškino „Renault“ vadovas.
Jis dar kartą patvirtino, kad sekančiam sezonui pilotų rinktis neskubės.
„Niekur neskubame, kai būsime pasiruošę ir priėmę sprendimą, tada jį ir paskelbsime. Turime kelis gerus variantus. Visi daug kalba apie Fernando (Alonso, - red.past.), bet šiuo metu jis turi sekančiam sezonui galiojančią sutartį su kita komanda ir kovoja dėl trečio iš eilės čempiono titulo. Esu jau sakęs, kad jeigu jis nepriklausytų kitai komandai, būčiau labai laimingas galėdamas jį susigrąžinti į „Renault“ ekipą“, - baigė F. Briatore.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1174
2. Tadux15 1155
3. Giriby 1151
4. mantioras 1151
5. Modetas99 1140