2003 bolidai: „Williams FW25“

2003 bolidai: „Williams FW25“
logo 2003 Sausio 31 d. 12:54
Šiandien „Williams“ ekipa pristatė savo naująjį kūrinį – 2003 m. bolidą FW25.
Bolido nosis kiek labiau užlenkta, o priekinis sparnas – toks pat, koks ir buvo naudojamas komandos praėjusio sezono kvalifikacijų metu. Bolido galas yra pastebimai susiaurėjęs – jis atrodo dar siauresnis nei praėjusių metų „Ferrari“ bolido F2002 galinė dalis.
Frankas Williamsas, „Williams“ ekipos vadovas: „Tai nėra varžybos, kuriose lengva nugalėti. Tačiau mes esame puikiai pasiruošę žygiuoti iki pat viršūnės. Mes turime naują, pažangių technologijų bolidą – FW25. Tai visiškai naujo mąstymo produktas. BMW paruošė dar vieną naują galingą variklį. Kartu su Juanu Pablo Montoya ir Ralfu Schumacheriu, mes turime du nugalinčius pilotus ir įgudusią bei susikaupusią komandą“.
Patrickas Headas, „Williams“ techninis direktorius: „Tai nėra revoliucija. Kai kas teigė, kad mes kuriame radikaliai naują bolidą. Tačiau jis toks nėra. Reglamentas varžo mūsų pasirinkimus, ką daryti ir ko ne. Tačiau tai visiškai kitoks bolidas nei praėjusių metu modelis. Pastarasis nebeturėjo jokio tobulinimo potencialo. Mes pasirinkome kitą kelią, ir tyrimai rodo, kad jis gerokai geresnis. Kiek geresnis, pamatysime ateityje“.
Gerhardas Bergeris ir Mario Thiessenas, BMW automobilių sporto padalinio vadovai: „2003 m. mes norime pasiekti keletą pergalių bei vietų ant podiumo. Mes ne tik žiūrime į priekį, bet ir stegiamės nepamiršti žvilgterėti į galinio vaizdo veidrodėlius. P83 (naujasis BMW variklis), kaip ir jo pirmtakai, yra galingiausias variklis „Formulėje-1“. Sugebėję peržengti 19 tūkst. sūkių per minutę ribą 2002-aisiais, šiemet mes sieksime pažengti dar toliau. Tuo pačiu, mūsų dešimties cilindrų variklis šiemet turėtų tapti dar patikimesnis“.
Jau anksčiau pranešėme, kad pasikeitė rėmėjų logotipų išdėstymas ant bolido – HP ant kairiojo ir dešiniojo sparno dabar šiek tiek pasviręs, o tokį pat logotipą ant galinio sparno pakeitė „Hewlett Packard“ šūkis „Invent“ (angl. – išrask).
Daugiau bolido pristatymo nuotraukų:


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983