2008 m. „Williams“ ruošia visiškai naują bolidą

2008 m. „Williams“ ruošia visiškai naują bolidą
logo 2007 Rugsėjo 03 d. 08:36, Glenn Dunbar/LAT Photographic
Sekančiam sezonui „Williams“ komanda ruošia visiškai naują bolidą, kuris jų manymu padės komandai sugrįžti į nugalėtojų gretas.
Praėjusią savaitę ekipos pilotas Nico Rosbergas išreiškė viltį, kad komanda sekančiais metais taps viena iš trijų geriausių komandų, o technikos direktorius Samas Michaelis sakė, kad ateinančiam sezonui ekipa nusiteikusi labai agresyviai.
„Nežadame pristatyti tik patobulinto šių metų bolido. Tai ką pamatysite, bus revoliucinis modelis, kuris bus greitas ir kuriuo bus galima laimėti lenktynes. Bolidas nėra toks pats kaip šiemet, visus darbus pradėjome iš pradžių“, - sakė S. Michaelis.
Komanda planuoja pristatyti bolidą kitų metų sausio pradžioje, o nuo praėjusios savaitės jie jau nebetobulina šių metų technikos.
„Mes nesvajojame, kad sekančiais metais laimėsime čempionatą ir Nico apie tai nekalba. Jis tiesiog sako tai, ką mato vykstant komandoje per paskutinius dvylika mėnesių ir jis supranta, kad mes judame teisinga linkme“, - kalbėjo australas.
„Šis bolidas bus didelis žingsnis į priekį, nes šiuo metu kvalifikacijoje mes iki vienos sekundės atsiliekame nuo vaikinų rikiuotės priekyje. Turime panaikinti šį atsilikimą ir tada dar labiau patobulinti bolidą, nes jie irgi nestovės vietoje“, - žadėjo „Williams“ technikos direktorius.
Šiemet „Williams“ iškovojo 22 taškus.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983