2009 m. „Force India“ naudos „Mercedes“?

2009 m. „Force India“ naudos „Mercedes“?
logo 2008 Spalio 09 d. 14:56, Force India
Pranešama, kad „McLaren“, „Mercedes-Benz“ ir „Force India“ derasi dėl bendradarbiavimo kitam sezonui. Kompanijos kalba apie variklių tiekimą bei techninį palaikymą nepaisant to, kad „Force India“ jau turi variklių tiekėją kitiems metams – „Ferrari“.
Kalbama, kad diskusijose tarp šių kompanijų minimas ne tik variklių tiekimas, bet ir glaudesnis bendradarbiavimas. Yra gandų, kad už didelį techninį palaikymą iš „McLaren“ bolido kūrime „Force India“ įsipareigotų į savo gretas priimti britą Paulą di Restą, „McLaren“ globotinį.
„McLaren“ atstovas spaudai patvirtino, kad pokalbiai vyksta, bet neįvardino jokių detalių.
„McLaren“ ir „Mercedes-Benz“ yra įsitikinę, kad nepriklausomos ekipos yra labai svarbios „Formulei-1“. Tiesą sakant jos yra tarsi kertinis akmuo, ant kurio sukurtos „Grand Prix“ varžybos“, - kalbėjo „McLaren“ atstovas.
„Taigi, jei mes būtume pozicijoje, leisiančioje mums bendradarbiauti su nepriklausoma komanda ir toks bendradarbiavimas būtų ekonimiškai pagrįstas, mes tikrai būtume pasiruošę tam. Niekas dar nenuspręsta, bet mes dalyvaujame keliose pokalbiuose ir informuosime žiniasklaidą apie jų rezultatus kai tik galėsime.“
Tuo tarpu „Force India“ vadovas Colinas Kollesas taip komentavo žurnalistų domėjimąsi galimomis derybomis su „McLaren“: „Viskas, ką galiu jums pasakyti – kitais metais tikrai turėsime variklius.“
Šiuo metu „Force India“ užima paskutinę vietą konstruktorių įskaitoje ir savo sąskaitoje neturi nei vieno taško.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983