2017 m. Vokietijos etapas gali persikelti į Sachsenringą

2017 m. Vokietijos etapas gali persikelti į Sachsenringą
logo 2016 Liepos 31 d. 14:52, sachsenring-pp.de
Šiais metais „Formulė-1“ sugržo į Hockenheinmą po vienerių metų pertraukos, tačiau trasa neturi kontrakto lenktynėms 2017 metais rengti.
Kaip praneša vokiečių „Auto Bild“, Bernie Ecclestone nori išsaugoti vokišką etapą F-1 kalendoriuje ir net yra linkęs sumažinti organizatorių užmokestį jam, kuris dabar sudaro 12 mln. eurų.
Kaip pavyko išsiaiškinti vokiečių leidiniui, Eccelstone yra pasirengęs išnagrinėti variantą Vokietijos GP etapą Sachsenringo trasoje, jei nepavuks pasiekti abiems pusėms naudingo susitarimo su Hockenheimu ar Niurburgringu. Šiais metais Sachsenringe įvyko MotoGP etapas, ši trasa turi FIA licenciją, leidžiančia priimti F-1 lenktynes. Tačiau šios trasos savininkams be galo sutrukdyti tai, kad čia įrengti labai jau senoviniai boksai, kuriems verkiant reikia rekonstrukcijos.
Oficialių komentarų apie galimybę surengti Vokietijos GP būtent Sachsenringe kol kas nebuvo, bet šiuos gandus pakomentavo buvęs F-1 pilotas Marcas Zureris: „Aš labai džiaugčiausi, jei lenktynės įvyktų būtent šioje trasoje, Sachsenringe susirinktų labai daug sirgalių“.


Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983