2018 metais „Williams“ nori išsaugoti penktąją vietą

2018 metais „Williams“ nori išsaugoti penktąją vietą
logo 2018 Vasario 10 d. 11:33, Williams / LAT Images

2017 metais „Williams“ užėmė 5 vietą Konstruktorių įskaitoje. Lance Strollas mano, kad jei komanda sugebės išsaugoti šią poziciją šiais metais, rezultatą bus galima laikyti sėkmingu.

Lance Strollas: „Tikiuosi, kad mašina bus greitesnė. Visi komandoje nori tapti geresniais, bet lengva nebus. Konkurencija  labai stipri – „Force India“ gerai tvarkosi. Jie puikiai praleido praėjusius metus – visada patekdavo į kvalifikacijos finalą ir uždirbinėjo taškus. Be to, jų mašina buvo geresnė už mūsų, bet mes pasistengsime juos pavyti.

Tuo pačiu verta pažymėti, kad ir „Renault“ turi ne pačią lėčiausią mašiną. Kai jie be problemų praleisdavo savaitgalius, jie atrodydavo labai gerai. Mes turime įdėmiai stebėti „Renault“, o ir „McLaren“, manau, pridės. Visa tai turint galvoje, iš mūsų pusės mes turime padaryti, kas tik įmanoma, stengiantis uždirbti kuo daugiau taškų kiekvieną lenktynių savaitgalį, iš mašinos išspausti maksimumą – toks yra mūsų tikslas.

Praėjusį sezoną me užbaigėme penktoje pozicijoje, kurią ir turėjome užimti. Jei  mes sugebėsime ją išsaugoti, tai bus geras rezultatas, kadangi visos likusios komandos irgi žada pasitempti“.



Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 816
2. Giriby 812
3. mantioras 805
4. Gudas 796
5. Kęstutis Šimkus 794