2014 gandai

Jūs esate čia:
2014 Rugsėjo 29 d. 08:27

Ferrari komanda nesugrius as such niekada, ypac su tokiom finansinem galimybem, bet reiketu suprasti, kad Ferrari vaziavimas 7-10 vietose ar pan is esmes jau ir yra sugriuvimas tokio kalibro ir galimybiu komandai

2014 Rugsėjo 29 d. 09:54

Williamsas buvo Jaguar / Land Rover bustineje.
Yra kalbu, jog deramasi del Jaguar sugrazinimo i F1, taciau tik kaip varikliu tiekejo nuo 2016.

2014 Rugsėjo 29 d. 10:11

ecOr> ka reiskia 'neleis'? kas ju klause? nesvarbu ko ferrari nori, svarbu ka jie sugeba. Ferrari niekada sau neleistu buti tokioje pozicijoje kokioje jie dabar yra. Bet va sedi kaip ~4 komanda ir ka? Galvos lekia ir tiek ziniu. Kolkas mes matom kaip zmones is tos komandos iseina, ir jeigu iseis dar ir Alonsas tai kas joje liks? Ir ka jie su tuo, kas liko, padarys? Gerai kai turi kuom pakeisti, bet kai neturi o tai ka turi - prarandi, tai belieka tik vaziavimas zemyn, nori tu to ar nenori. Montis neleistu, bet va Mattiachis neaiskus tipas. Jis, kaip atejes is sono, gali nesamoniu pridaryti.

2014 Rugsėjo 29 d. 10:25

AF1>>> Ar ne į sportinį Jaguarą „Williams“ norėjo montuoti savo sukurtą KERS?

2014 Rugsėjo 29 d. 12:03

Jo, buvo planu, bet ar kazka padare - nezinau.

2014 Rugsėjo 29 d. 13:40

AF1>>> Idomu, kas ta Jaguar motora gamins ? TATA motors ?? Nebent Coswort ranka pridetu. Be to, keisti Mercedes i TATA po siu metu rezultato butu nelabai ismintinga.

2014 Rugsėjo 29 d. 13:52

AF1>>> Rezultatas toks, kad „Jaguar“ nusprendė negaminti to automobilio. Bet manau „Williams“ toliau su gamintoju bendradarbiauja.

2014 Rugsėjo 29 d. 20:45

Siaip as neprivalau nei ginti, nei priesintis gandams.
Just it is as it is :)

2014 Rugsėjo 30 d. 13:48

We have confirmation from a respecta*** Italian journalist, who, like us, also knows that Alonso signed with McLaren last week.

Honda-Alonso-McLaren announcement however might be delayed until November when Ferrari can sort their line-up as well.

2014 Rugsėjo 30 d. 15:41

Bet taigi "Honda announcementas per Japonijos GP." Tai jeigu anouncementas, tai jau viskas aisku, kas dar per delay?

2014 Rugsėjo 30 d. 15:47

blogasis Alonso leis geriesiems Ferrari line-up'a susitvarkyti. sounds so true

2014 Rugsėjo 30 d. 20:04

Šiaip gaunasi įdomi situacija. Alonzo perėjimas į maklius reiškia, kad:
1) Hamis beveik 100 proc. lieka mersuose, nors naujo kontrakto dar nėra. Lieka Ferrari vakansija, bet tikimyb4, kad Hamis ten atsidurs, manau, menka;
2) Ferrari 2015 metais greičiausiai atstovaus Raikis + Bianchi;
3) 2016 Raikis visam laikui out iš f-1, o Ferrari lieka Biancji(?) ir ateina Vettelis.
Aišku, dar gali įsimaišyti Hulkenbergas, bet kažkaip abejoju :)

2014 Rugsėjo 30 d. 20:34

Man kaskaip keista, kad Alonso eitų į McLaren. Visų pirma Ferraryje jis jau turi susibūręs aplinks save visą komandą, kuri dirba JAM, o iš ten juk jis kadaise išėjo ir dar ne bet kaip, plius nesutarimai su Dennisu. Antra, gerbėju atžvilgių, jų sumažės, nes išduotų legendinę komandą, nebebutų tiek fanų(iš Ferrari pusės žinoma). Trečia, kokia garantija, kad McLaren bus konkurencinga. Juk praeitais metais bekurdami bolida padarė klaidai, nurašė sezoną, ir šiemėt turėjo sugrįš į top,būt bomba, bet ir vėl nieko gero, tai kur garantijos, kad vėl taip nebus. Ok, suprantu bus Honda, bet juk jei jie ir sukurtu geriausią variklį (klausimas), bet ar sugebės išnaudot komanda. Dabar turi geriausią variklį,bet yra niekur,nusileidžia net Force Indijai. Sakot čia Honda, bet juk ji nesukiš visų savo pinigų kaškodėl į McLaren. Vien variklio kūrimas ir tiekimas vienai komandai nemokai kiek atsieina + jei mokėt Alonsui atlyginimą, tai pinigai milžiniški... ir kaip bebūtu, Ferrari paskutinius metus važiuoja žymiai geriau. Nežinau, tokia mano nuomonė, nepykit :D

2014 Rugsėjo 30 d. 20:36

Beto,jis jau nebėra toks jaunas, kad galėtų negalvot apie pabaigą. McLaren būtų paskutinė stotelė.

2014 Rugsėjo 30 d. 20:54

evbi, del Hamiltono yra visokiu nuomoniu - http://adamcooperf1.com/2014/09/25/has-ferrari-targeted-hamilton-as-alonsos-replacement/

2014 Rugsėjo 30 d. 21:45

nera Hamiltonas ir Ferrari unlikely tikrai, bet sekmes MM su Hamiltono management'u salygas derinti, jei jau su Alonso nepavyko.

2014 Spalio 01 d. 11:14

AF1> Done deal :D

2014 Spalio 01 d. 11:26

Klepsidra > Fer. niekad nespinduliavo noru imti Ham del suprantamu priezasciu. Greiciau tai bus koks Hulkenbergas ar Botas, nors ne paslaptis, kad Fer. nori (ir gaus, esu tuo beveik tikras) Vettel 2016. O iki tol Alonzas dar pabus Fer, niekas jo nelaukia - oficialiai McL niekad nera patvirtinusi, kad siekia isigyti Alonzo ir laukia jo sprendimo, del to nepasiraso sutarciu. McL nori Ham., ta yra ne karta sake. Ju rinkai tai daug svarbesne persona nei Alo.

2014 Spalio 01 d. 11:34

Aš tai nesuprantu, kokių garantijų gali reikalauti pilotas dėl bolido pajėgumo? O pilotas gali garantuot, kad lemiamu momentu nesufailins? Neapsisuks trasoj? Neįvažiuos į barjerus? Apsilenks Petrovą (čia juokauju)? Komanda gali garantuoti pastangas ir išteklius, kad būtų kuo didesnė tikimybė sukurti pergalingą bolidą (naujų specialistų samdymas, vidinė reorganizacija, finansavimo didinimas ir pan.). Pilotas turi susitaikyti, kad techninis sportas yra tam tikra loterija ir ten garantijų nebūna ir negali būti.

2014 Spalio 01 d. 11:36

MIRKA> Suprantu, kodėl taip nenori Alonzo perėjimo į McLaren :) Tada reiktų arba nuo McLaren nusisukt, arba į Alonzą atsisukt :D Lauktų sunkių apsisprendimų metas, nes vienoj vietoj būtų du nesuderinami elementai :)

2014 Spalio 01 d. 11:40

Jei McL paimtu Alo, tai viesai pripazintu fakta, kad melavo visiems sirgaliams i akis, kad Alonzas nesusijes su FIA ir McL skandalu, kad komanda ne tik isnaudojo pilota, bet ir ji veliau apjuodino bandydama nusivalyti purva... kad jokio santazo nebuvo... ir tai turedama omeny (kad Alonzas nekaltas), islaukusi termino kai F1 sirgaliu mase pasikeicia, susigrazina geriausia pilota. Taip pat tai reikstu, kad mes ziurime ir skaitome visiskas nesamones, kur pergales skina bet kas, nes viska galima nupirkti ir susukti del F1 dirbtinu skandalu, kurie pagimdo kruva straipsniu ir taip F1 gyvuoja (100 proc dirbtine). tai reikstu, ne tik kad F1 yra visiskas Byberizmas, bet kad mes, ziurovai, zinodami tai, vistiek tai ziurime, nes esame Byberomanai, visiski besmegeniai ir gincyjames del dalyku, kurie beprasmiai ir surezisuoti. Jau esu minejes, kad kolkas as tikiu jog bet netikrumo yra ir komandu konkurencija - t.y. rezultatai visumoje nera tik byberomanijos produktas. ir jei taip nutiktu, kad visgi Alo. pereitu i McL - as F1 nebeziureciau.

2014 Spalio 01 d. 11:46

evbi> Tuomet mano isitikinimu (remiantis spauda) - F1 butu Radzi iesko zmonos projektas. Rasciau ka nors kita uzsiimt.

2014 Spalio 01 d. 11:55

evbi> P.s. jei McL patvirtintu savo elgesiu fakta, kad Alonzas yra nekaltas ir dar apsmeiztas, manau nebutu priezasciu jo nemegti, skirtingai nei McL.

2014 Spalio 01 d. 13:24

MIRKA> Ok, taip ir uzsirasom, jeigu kitais metais Alonsas pas Mclaren, taves komentaruose nebus :)

2014 Spalio 01 d. 14:41

Xtremez > zodelis "jeigu" cia yra esminis ;P

2014 Spalio 01 d. 14:49

Ne veltui daznai kartoju, kad azijieciai, ypac japanese ir korean yra crazy guys. Ypac su ju gresmingais pareiskimais ir ambicijomis:

Honda's Yasuhisa Arai says they're still undecided on their 2015 line-up. Our sources say they want Vettel to partner Alonso...

2014 Spalio 01 d. 15:46

MIRKA> Dennisas tikrai nesake, kad butu puiku vel dirbti su Alonso. Honda nesake. Sek pasakas toliau. Gal gali man linka apie pasakojimus, kaip McLaren nori Hamiltono?
Apie kokias suprantas priezastis pasakoji? Tau vienam suprantamas? Alonso neturi problemu su Hamiltonu ir neturejo - problemos buvo su McLaren ir jos nekart buvo ivardintos. Pradek skaityti normalius naujienu saltinius, o ne kokias rusu nesamones - gal maziau ant Alonso shikti reikes.
O kol kas susitaikyk - realus variantas yra Alonso i Red Bull, dar realesnis - Alonso i McLaren, o realiausias Alonso lieka Ferrari ir pratesia sutarti - visa tai tavo galva yra "niekam nereikia Alonso". *** ***

2014 Spalio 01 d. 16:15

Klepsidra> As klausiu paprasto klausimo - kur Denisas sake, kad McL vilioja Alonza? Visokius straipsnius su filosofiniais bendrais pamastymais kad Alonzas geras lenktynininkas ir pan, kad jis visoms komandoms butu naudingas ir pan pasilik sau, nes tokius pacius pamastymus galetu pasakyti bet kuri komanda apie bet kuri is top pilotu, bet tai dar nereiskia kad ju tikslas yra Alonzas. Pats neketinu tau ieskoti (juk darbas) McL ir Deniso issakytos pozicijos del Ham pradedant jo isejimo subtilybemis ir velesniu repliku, kad McL Hamiui durys atviros ir pan. Kodel neketinu ieskoti? - nes nesi naujokas, daugmaz viska esi skaites ir straipsniu kisimas po nosim tavo pozicijos jau nepakeis (man to visai nereikia, as neturiu poreikio savo pozicijos iskelti auksciau kitu). Geriau jei jau esi isitikines kad Alo. iseis is Fer, papasakok ka veiks Ferrari, gal batus prades gaminti? - juk sakei kad bus viskas, nebeliks...?

2014 Spalio 01 d. 21:52

Panasu, zaliai komandai batai -

Breaking news, workers at Caterham Leafield have been asked to shut down servers & systems. It is believed police & bailiffs are on site.

2014 Spalio 01 d. 22:36

There have been unfounded and unsubstantiated rumours concerning actions against 1MRT, the entrant and owner of CaterhamF1.

An action was threatened yesterday against a supplier company to 1MRT. This company is not owned by 1MRT and it has no influence over the entry of CaterhamF1 or the entrant.

Also contrary to uncontrolled rumours, all operations are currently in place at Leafield and the race team is doing its preparation in Japan.

Read more at http://www.caterhamf1.com/news/2014/team-statement,-2-october-2014#bVKfJYIovf2ZH9qb.99

2014 Spalio 01 d. 22:48

MIRKA> Slamsto doze papylei ir tyla? “Fernando would be welcome back at McLaren,” McLaren supremo Ron Dennis, told Italian media. ir pan - nesunku surasti, kaip ir gandu, kaip Dennisas Alonso skambino ir t.t. (skambino pasakyti, kad jis butu naudingas kitoms komandoms). kazkaip vis laukiu tu pasaku apie Hamiltona? Pageidautina ne 2 metu senumo. Dar laukciau nuorodu i tai, kur Ferrari batus gamins. Ferrari isgyveno iki Alonso, isgyvens ir po jo, bet linkecia gyventi tuo paciu pajegumu kaip iki siol - ties 4-5 vieta cempionate. Jei nepasirase su Alonso reikalaujamom garantijom del technikos, panasu, tai ir planuoja. Good.

2014 Spalio 01 d. 22:50

Su Caterham yra tik vienas klausimas - baigs si sezona ar ne, nes panasu, kad kitame tikrai nepasirodys

2014 Spalio 02 d. 00:03

Apie kokias garanrtijas tu čia pasakoji? Alonzas Ferrari sistemoje tėra mažas sraigtelis, o tu čia kalbi, kad tokia kompanija turi eiliniam samdomam darbuotojui dalinti kažkokias garantijas? Tu savo darbdavio, jei toks yra, paprašyk garantijų, kad padidins algą, dėl tavęs pakeis dalį darbuotojų, investuos daugiau pinigų dėl tavo gerovės... Paliuosiuos jei ne tą pačią dieną, tai savaitės bėgyje... :) Ir kokios gali būt garantijos techniniam sporte, kai nežinai ir negali kontroliuoti, ką daro tavo konkurentai? :)

2014 Spalio 02 d. 07:06

Vienas vergas vis raso, kad failonzas mazas sraigtas, kitas raso, kad ferma zlugs tokio sraigto nusikracius.
Nezlugs, kaip nezlugo slidininko atsikracius, latro, o dabar failonso.
Kirba mintis, kad bus tik geriau

2014 Spalio 02 d. 09:06

Klepsidra> "skambino", bet Alonzas viesai tai pavadino nesamone. Apie Ferrari isnykima tema, kur 1P jau mato po Alonzo isejimo konkurencijas su kerlingu, o pats matei Alytaus Dainava: http://www.f-1.lt/f-alonso-ferrari-sirgaliai-nusipelne-geresniu-rezultatu-n27163

2014 Spalio 02 d. 11:23

Savoka 'Ferrari zlugs' reikia taikyti Ferrari reikalavimu lygyje. Jeigu tokia komanda vaziuoja 5-10 vietose, tai ji jau yra zlugusi. Cia buvo paaiskinimas tiems, kuriems sunkiai sekasi mastyti.

2014 Spalio 02 d. 12:24

Butent. Pagal siu metu rezultatus Ferrari yra "zlugusi" ir yra Dainavos lygyje. Tai yra pirmi metai po Minardi, kai Alonso nestartavo is Top3 lygtais. Ar Ferrari kelsis ir is Dainavos pasieks Traku lygi kitamet - pamatysim, kaip sako ziurovas.

2014 Spalio 02 d. 12:38

Zluges nebent Alonzo projektas, o Ferrari gyvavo pries, gyvens ir po, nuo jusu noru tai nepriklauso. O kaip pavadint blogesnius komandos periodus - kiekvieno apsisprendimas :D

2014 Spalio 02 d. 12:45

30mln Eur x 5 metai - sounds good.

TOP naujienos

F-1.lt pulsas

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 1005
2. mantioras 1001
3. Tadux15 1000
4. Kęstutis Šimkus 991
5. Giriby 983