2020 m. „Ferrari“ bolidas labiau bus pritaikytas S. Vetteliui

2020 m. „Ferrari“ bolidas labiau bus pritaikytas S. Vetteliui
logo 2020 Sausio 03 d. 21:54, Ferrari

Ferrari“ komandos vadovas Mattia Binotto prasitarė, kad naujasis ekipos bolidas bus labiau pritaikytas Sebastianui Vetteliui.

Praėjusiais metais komandoje debiutavęs Charlesas Leclercas pranoko labiau patyrusį vokietį surinkdamas 24 taškais daugiau ir užimdamas ketvirtą vietą čempionate. Nors monakietis pernai buvo stipresnis, „Ferrari“ vis dėlto nusprendė kurti naująjį bolidą atsižvelgdama į S. Vettelio vairavimo stilių.

„Mūsų naujasis bolidas bus sukurtas labiau atsižvelgiant į Sebastiano vairavimo stilių. Tai reiškia, kad bus daugiau prispaudžiamosios jėgos jo gale“, - pasakojo M. Binotto.

„Pernai buvome greiti, bet mums trūko prispaudžiamosios jėgos. Viskas gavosi ne taip kaip mes tikėjomės. Sebas turėjo daugiau problemų su bolidu nei Charlesas, ypač sezono pradžioje. Po vasaros pertraukos situacija buvo geresnė, nes mes atlikome tam tikrus pakeitimus.“

„Vettelis tikrai yra tas pilotas, kuris yra mūsų projekto širdyje. Jis labiausiai patyręs ir gerai pažįsta ekipos narius. Jo atsiliepimai apie bolidą yra labai svarbūs. Charlesas iš jo daug ko išmoko.“



Primename, kad esate atsakingi už komentarus prieš LR įstatymus.
×

TOP naujienos

Spėlionės TOP

# Vartotojas Taškai
1. f1a 816
2. Giriby 812
3. mantioras 805
4. Gudas 796
5. Kęstutis Šimkus 794